Uživatelská komunita

Community wall (photo: Rebecca Siegel, montage: Timixi)

Budování a posilování komunity kolem serveru Timixi považujeme jako jeho správci za důležitý úkol. Základem systému je od samého začátku bezplatná, veřejná webová služba - nástroj pro pokročilou tvorbu a snadné zobrazování časových os. 


Pro uživatele, které nebaví časové osy tvořit nebo na to nenajdou čas, je k dispozici katalog s možností nákupu hotových os. Věříme ale, že mnoho lidí chce vytvářet časové osy z vlastních dat, k vlastním tématům, s vlastním výběrem událostí. - V komunitě uživatelů Timixi je tvorba časových os zdarma.

Základem spolupráce v komunitě je vzájemná interakce. Možností v Timixi je hned několik: bezplatné předávání vlastních os, sdílení os pomocí sociálních sítí, spolupráce na tvorbě os, darování os, uživatelské zkušenosti nebo názory v recenzích. - Podporujeme intenzivní spolupráci komunity uživatelů Timixi.

Časové osy nejsou suchou informací; hodí se k názornému předvedení, rozboru i výkladu událostí. Při vývoji jsme vždy mysleli na využití ve školách, na odborných konferencích, pro lektory z firem nebo v rodinách. - Formální i neformální skupiny budou mít vždycky v komunitě uživatelů Timixi důležité místo.

pruh časové osy

Záleží nám na dobré komunikaci mezi komunitou uživatelů a správou webu. Neváhejte proto, a sdělujte nám své požadavky, pochyby i nápady. Možná, že nevyřešíme všechno hned, ale budeme rádi za každou zpětnou vazbu našich uživatelů.

Zaregistrujte se a během chvilky můžete vyzkoušet zajímavý pohled na svět - zachycený v událostech na časových osách!

 

 

 

Publikováno: 1. 4. 2016


ver 1.7.6