Jak získám časovou osu ze systému?

A kde potom budou moje časové osy uložené?

 

Timixi: časová osa v cloudu

Časové osy ze systému Timixi máte k dispozici všude - na svém mobilu, ve svém počítači nebo tabletu, a nakonec třeba i u kamaráda, s kterým se zrovna díváte na webové stránky. Nemusíte do počítače instalovat žádný program, nenutíme vás přenášet svá data z jednoho zařízení na druhé.Vaše časové osy jsou stále bezpečně uloženy v systému.

Asi už tušíte, že data pečlivě schraňujeme v cloudu, internetovém úložišti, a z našich serverů jsou proto časové osy dostupné odkudkoliv. Stačí tedy nějakou osu vytvořit nebo získat a už je navždy vaše.

Co si ale přesně představit pod pojmem získat? Jednoduše řečeno, je to přiřazení časové osy k vašemu osobnímu profilu na Timixi. Zde pak najdete jak vámi vybrané osy z redakční nabídky, tak i časové přímky vámi vytvořené. Nehledejte žádný nákupní košík - přímé získání časové osy je daleko snadnější.

tip #8   Získejte hotové časové osy, vytvořte si vlastní - vždy je pak najdete připravené ve svém profilu.

Přehled získaných časových os

Přidané časové osy uživatel snadno najde v přehledu pod položkou menu Moje osy (jsou tam osy získané zdarma i za kredity). Výpis všech operací s osami včetně změn stavu kreditů je zase v profilu uživatele. Uživatel nemusí nic stahovat, nepotřebuje ovládací program - systém udržuje přehled o časových osách sám.

 

Mnoho časových os je ve veřejné knihovně Timixi zcela volně. Všimnete si jich už v přehledu os, jsou označeny obdélníčkem Zdarma. Další časové osy pak mají značku peněz s číslem. To je počet kreditů potřebných k tomu, abyste mohli osu získat - a používat.

Před každým přiřazením časové osy do uživatelského profilu se ovšem výslovně zeptáme. Nemusíte se proto bát, že ztratíte kontrolu nad získáváním jednotlivých časových přímek nebo že by se k vám nějaká osa zatoulala nepozorností či omylem.

Získání časové osy je velmi snadné a její umístění na zabezpečeném serveru pohodlné. Takže nejlepší bude hned si to vyzkoušet - třeba na osách zdarma.

 

Honza Brich


 

 

 

 

Publikováno: 21. 2. 2017


ver 1.7.6